dissabte, 11 de juliol del 2009

Pelis rares 1

Estiu, aquella agradable època de l’any on les nits son curtes i caloroses. Nits en les quals anar a dormir l’hi sembla summament desagradable, com desagradable se l’hi ha de fer a un cargol el cuinar-se amb el seu propi suc. Calor que produeix insomni (o no) i que convida a convertir la nit en una plataforma per fer moooltes coses.
Tota aquesta parafernàlia per dir que, ara que és l’estiu i tal, aprofitaré i intentaré mirar una o dues pelis rares rares rares per setmana, o si més no buscar-les, per tal de fer-ne una mica de publicitat i veure com de malament del cap poden estar algunes persones...

I per començar, una de les pelis més.... curiosament desagradables que he tingut el plaer de veure: Killer Pussy (2004).




L’argument.... noia mínimament atractiva que un bon dia es troba amb un ocupa d’allò més lleig dins del cony (perdó, po així ens entem tots), un monstre parasitari que l’obligarà a deambular nua de nits, a l’espera que algun borratxo o desemperesiu o humà en general se l’hi acosti per tirar-se-la, moment que el monstre aprofitarà per “sortir” i matar les pobretes víctimes, la majoria dels cops a base de dentallades a l’ocellet.

No se qui ha d’estar més malalt, el director per rodar-la, el guionista per escriure-la (tot i que dubto de la seva presencia) o els actors per actuar-hi.... clar que d’alguna cosa s’ha de menjar.

Per si algú se la vol baixar (com a mínim s’ha de reconèixer que és curiosa), aquí té els links, cortesia de Asia-Team, molt bona web per cert.


e-link: ed2k://fileKiller.Pussy.2004.Takao.Nakano.No.Subs.XviD-snuhmcsnort.avi83880960016978E3DD7BF063B08CECACBE2AFBFD1/


Ale, a veure que us sembla

2 comentaris: