divendres, 22 de maig de 2009

2009 Baseball World Cup

Fa calor, si com acostumo a sentir regularment, a qui l’hi agrada la calor és un sàdic.
I ja que he rebut queixes de que faig els posts massa llargs, intentaré no passar-me.


La qüestió és que, tot i que a ningú l’hi interessa ja que el Barça crida tota l’atenció i, no ens enganyem, en aquest país sols existeix un esport i és el futbol (i si algú és més de basquet senyal que és un intel·lectual contracultural), per tant és “normal” que el beisbol passi totalment desapercebut, fins i tot me jugaria un pèsol que un alt percentatge de ciutadans desconeix que hi ha equips de beisbol catalans.
El que volia dir és que ningú s’ha enterat que Barcelona ha estat designada com una de les seus del campionat mundial de beisbol d’aquest any. Concretament, aquí jugaran els equips del grup B, al camp de beisbol municipal Carlos Perez de Rozas, a Montjuïc. Els partits tindran lloc entre els dies 9 i 12 de setembre, i deu ni do de la qualitat dels equips que jugaran. Ja m’ho muntaré com sigui, però jo no em perdo el derbi llatí entre Cuba i Puerto Rico, els dos equips més forts de la zona i dels predilectes de tota la vida per endur-se la copa.


Per més informació teniu la web de del grup B de la copa, cortesia de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol: http://www.bwcspain.es/index.html

I com que soc així de freaky, aquí teniu la cançó de l’opening 4 de Major, al que estic molt viciat. I si, a la sèrie també... però ja és sentimental, que porto veient les aventures del prota des que aquest tenia 8 anys i un l’hi agafa carinyo XDAle, a cuidar-se!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada