diumenge, 8 de febrer del 2009

Merchandise

Per fer temps mentre espero que em marxin els ocupes del meu govern a l’exili (que trista la vida del refugiat...), aprofitaré i actualitzaré el blog. En realitat tindria que acabar una merdeta del màster que he d’entregar dimarts, però això serà més tard, quan estigui sol i em pugui concentrar.

Avui toca posar imatges, imatges d’aquell obscur objecte del plaer que fa ballar el cap a tots els frikis, el mercha. El mercha, per posar-ho simple i que tothom m’entengui, és com la cirereta del pastís... no és que faci falta, però és la seva absència es fa notar.
De mercha n’hi ha molt, massa, i per tant l’ho normal és ser rigorós i no anar comprant-ho tot (a part, és caríssim), així que la majoria de freaks es compren coses de les seves series/pel·lícules/ídols predilectes. Normal, com també és normal que a vegades la norma salti i s’agafin coses simplement per la seva qualitat (for example, en el meu cas una figura del gran Nicolas D. Woolfwood). I, en el cas dels otakus, majoritariament el mercha es redueix a tres coses: figures, cds, posters. I, a més, acostuma a ser per aquest ordre tant la valoració que se’n te com el preu. No hi ha res com una bona figura per fardar i quedar com el purto amo i mostrar la devoció que tens cap a quelcom.

Acaba l’introducció, entendreu perquè ara ve una fila de fotografies de figures, figures que tinc a la meva llista per anar adquirint de mica en mica (clar que a cada dia que passa el preu puja al anar-se acabant les unitats). Però, com que no només de figures viu el friki, també trobareu altres coses. I, de pas, faig neteja a l’ordinador i imatge que pengi, imatge que elimino.








Conjunt Extravaganza de Suzumiya Haruhi no Yuutsu



Pack de luxe amb els 44 Cds de Southern All Stars (+ algún regal, suposu)

Nova figura de Suzumiya Haruhi


Taiga de Toradora






Semarreta de Higurashi no naku koro ni. Mola ^^


Myth Cloth de Shion d'Aries



"Torayakis" + tassa



Taiga en plan mala llet (com és normal XD )






Figures de Shion i Reena de Higurashi no Naku Koro ni

Kagami i Tsukasa de Lucky Star (moeeeeeeeeee!!! >_< )






Ejem.... si, una frikada amb majuscules. La "destral" de Higurashi XD





El Patriarca Shion, de Saint Seya.


També m’agradaria, però d’això no n’he trobat imatges ni constància de la seva existència, alguna figura currada dels dos personatges que més m’agradaven de la llegendària sèrie Musculman: L’infame soviètic (però al mateix temps adorable) Warsman i el nazi Blockman Jr.
Però, a falta d’imatges, aquí teniu uns quants vídeos d’alguns dels seus combats. Cortesia del youtube i d’algú que va aconseguir capturar les escenes de quan ho feien en català. Quins temps déu meu, quins temps...
















Llàstima, com no, que tot sigui tan car...



PD: I no començo a posar Cds i posters, que després no acabaria XD

1 comentari:

  1. La tassa!! Et robaré la tassa!! Vull la tassa!!

    I la figureta de la Taiga de mala llet >___<

    Enveja cotxina!

    ResponElimina