divendres, 20 de febrer del 2009

Monster




Fa relativament poc, i dins la dinàmica de cada cop expandir les fronteres del manganime, l’editorial Timun Mas ha publicat la novel·la “Another Monster” de Urasawa. Epígraf, historia paral·lela i llum aclaridora sobre “Monster”, el manganime que ha fet furor a casa nostra i que, si no fos per la pèssima edició de Planeta d’Agostini, segur que s’hauria convertit en un gran fenomen. Però, ja se sap... si vols les coses ven fetes, busca Glenat.




Quan pugui me pillaré el llibre i ja penjaré alguna ressenya o alguna cosa per l’estil. Que es publiquen les novel·les japos, basades o origen d’un manganime, no és un fenomen de fa quatre dies (crec que fa un parell d’anys que es publiquen), però de tirada tan curta i un calendari de novetats tan escàs... fa difícil una normalització. En tot cas, i per quan arribi el gran moment, jo ja tinc un raconet per pagar les novel·les de Lodoss ^^


Per altre banda, fa uns instants que he vist el cap. 20 de Toradora! i, amb modèstia, tinc que reconèixer que de moment no he perdut el meu olfacte per aquestes coses. Petits canvis en una calma tensa, calma que precedeix el tifó que d’aquí poc caurà sobre els caps dels protagonistes. Ryuuji i Minorin cada cop més pròxims i sense vergonya (atenció especial a l’ho que diu en Takasu quan van cap a l’insti.... lol, impensable uns capis enrere), l’Ami que va carregant tensió i mala llet, la Taiga intentant que no se l’hi noti el llautó... vaja, com sempre po diferent.



I per no variar, cada dia estic una mica més viciat a Kinnikuman (Musculman a casa). No em resultaria extrany que d'aqui poc me comprés un tomu o dos.... viam si puc sobreviure i aguantar (i tolerar, que és l'ho important) l'impacte visiual. Si el shojo ja em tira enrera, por em fa venir aquesta serie mítica de l'any de la picor.

Opening: http://www.youtube.com/watch?v=XjjkLZsKOf8

Sobretot m'agrada l'opening de la ultima temporada. Brillant, enganxa i és Musculator 100%, el de la ultima epoca, quan es posa serios i és la llet amb pols.











1 comentari: