dimecres, 8 d’abril del 2009

Temporada de primavera 2009

No, no tingueu por, no m’he tornat tan boig com por comentar ara la nova temporada de roba i complements d’aquesta primavera. Al cap i a la fi soc de la mateixa opinió que Oliveiro Girondo sobre la moda (¿Qué es la moda? Desde el punto de vista artístico una forma de fealdad tan intolerable que nos vemos obligados a cambiarla cada seis meses). Aixi que no us espanteu. L’ho meu és moooool pitjor ^^
I és com cada abril, comença la nova temporada d’anime, amb estrenes esperades , desil·lusions i sorpreses. Vaja, l’esdeveniment freaky més important i motivador de l’estació (jo i el Saló del Cómic no som gaire amics...). Així que aqui teniu, per aquells que els hi pot interessar, una petita llista (Mini ressenyes les podeu trobar a la fabulosa Brownie Post, i no penso ara repetir-me com l’all i més en series que encara no he pogut catar personalment) de les noves series, a l’espera que algun fansub les porti a aquetes contrades per poder tenir, i aquest cop de debò, una opinió pròpia.


Per començar, aquí teniu on podeu trobar petites ressenyes (centrades en l’opening i l’ending, po algu és algu i serveix per fer-se una idea)
http://ayumikat.wordpress.com/2009/04/03/spring-09-quick-impressions-oped-part-1/
http://ayumikat.wordpress.com/2009/04/07/spring-09-quick-impressions-oped-part-2/

I ara a l'ho meu.

Sengoku Basara (humor i hosties, pot ser interesant per passar l'estona)
K-ON! (Digueu-me il·lús però tinc esperances de que aquesta sèrie pugui ser la Toradora d’aquesta nova temporada. O amb altres paraules, serie simple que enganxa XD).
Basquash! (Bàsquet amb ferralla? I perquè no, pot ser interessant…)
Cross Game (Adaptació del nou manga d’Adachi-sama, beasball, desgracies, noies amb un carisma aplastant i protas malenconiosos i adormits però de gran intringulis. Per variar és agradable tenir protagonistes que no vomitin paraules cada minut, i a més amb el segell d’Adachi. Si queda tan bo com el manga, serà el gran èxit... de no ser així seria el primer fracàs en una llaaaaarga carrera com a mangaka. I, com sempre, l’opening es queda curt i l’ending és fabulós.
Hi ha algú que vulgui formar un club de fans de l'Aoba Tsukushima? XD )
Natsu no Arashi (Anime del nou manga del creador de School Rumble, el beneït i alhora odiat Kobayashi-sensei. Viam en que ens surt aquest ara... depèn de dom m’ocuparé que caigui sobre el seu cap la còlera de Sawachika-sama!!!! A qui se l’hi acut deixar SR a mitges per embarcar-se en un nou projecte!!! I HATE IT!!!!!!)
Shangri-La (Lolis destruint el món? Moooola XD )
Valkyria Chronicles (Serie que intentaré seguir bàsicament perquè he vist un personatge en l’opening que m’ha caigut en gracia. Aixxx… l’ho bo de ser simple és que no hi han complicacions XD )


I res, si voleu veure els openings, endings i una valoració de primera ma, ja teniu els links que us he passat. I ara me les piru a fer el té i a llegir més relats. El problema és que avui estic massa happy i tots em semblen bons XD

1 comentari: