dijous, 2 d’abril del 2009

Qui pugues ser…

Caram caram caram, per una vegada m’agradaria ser francès. I si, ser víctima de milions d’acudits, portar sempre la contraria a mig món i parlar amb un ridícul accent amariconat. Però, i partint de la base que seria igual de freaky (o més), m’agradaria ser francès. O, en el seu defecte, dominar l’idioma de Baudelaire.
I, és que, a la JapanExpo d’aquest any (pels que no estiguin dins del mundillo, seria el Saló del Manga de París i alhora el més important d’Europa), i per celebrar la desena organització, han aconseguit portar de convidades d’honor ni més ni menys que a les CLAMP!!!!
Sincerament, no se quan deuen haver pagat per portar-les, amb la feinada que tenen i més en mig del seu vintè aniversari com a conjunt, però estic segur que les cues que s’organitzaran per veure les mankagas més famoses del món (amb perdó de la “mans d’or” Rumiko) serà de les que farà historia.
Per si algú te pensat voltar pel Parc d’Exposicions de París del dos al cinc de juliol, l’hi agrairia que matés a qui tingues que matar per aconseguir una firma. Gràcies.


I ja que abans he anomenat a Rumiko, ja està disponible online (i amb japo) el manga conjunt que ha fet amb el meu apreciat Adachi, My sweet Sunday. Està en japonès, òbviament, però ha de ser d’un calibre extraordinari, com sols pot sorgir de la col•laboració de dos mestres mangakas. Per tant, si em disculpeu, vaig a fullejar-lo per veure que tals ha quedat ^^
El podeu trobar aquí: http://club.shogakukan.co.jp/dor/pcviewer_main.php?key1=SHWM&key2=adatimitur_001&key3=maisuihtos_001&key4=0001-0&sp=-1&ad=1&re=1&otp=&xmlurl=http://clubct.shogakukan.co.jp/stream/&shd=6c3992e4a919e98180ef32b84f4e60fdde017dd2


I per acabar, un video que m'ha fet riure com un boig: http://www.youtube.com/watch?v=drgnXleK8hQ
Adoro els AMV ben fets ^^

1 comentari:

  1. Enveja de francesos, vull ser una franchute per una maleïda vegada a la meva vida!

    ResponElimina